WasaGroup myi WasaCon Kokkola Oy:n toimivalle johdolle

WasaGroup on myynyt rakennusliike WasaCon Kokkola Oy:n sen toimivalle johdolle.

WasaCon Kokkola Oy on WasaGroup-konserniin kuuluva rakennusliike WasaConin sisaryhtiö, joka toimii rakennusurakoitsijana Kokkola-Pietarsaari-Ylivieska talousalueella.

WasaGroup-konserniin kuuluva rakennusliike WasaCon Oy jatkaa rakennusurakointitoimintaansa Vaasan seudulla kuten ennenkin.

WasaGroup-konsernin strategia vaatii panostuksia valtakunnalliseen laajenemiseen

WasaGroup-konsernin liikevaihto saavutti vuonna 2016 uuden ennätyksen, 66 miljoonaa euroa. WasaGroup Oy:n ja rakennusliike WasaCon Oy:n tilauskanta on tällä hetkellä konsernin historian paras.

”WasaGroup-konserni keskittää resurssejaan merkittävimpiin kasvualueisiinsa, eli valtakunnallisiin kiinteistökehitys- ja rakennuttamisliiketoimintoihin, kasvavaan suunnittelutoimintaan sekä valtakunnalliseksi laajenevaan rakennuskonevuokraukseen ja rakennusurakointiin Vaasan seudulla.”

Ari Tyynismaa, konsernijohtaja, WasaGroup

WasaCon Kokkolan toiminta jatkuu toimivan johdon käsissä

WasaCon Kokkola Oy on vuonna 2013 perustettu rakennusliike, joka toimii rakennusurakoitsijana niin uudis- kuin korjausrakennushankkeissa. Yhtiön toiminta on alusta asti ollut vahvasti paikallisen johdon vetämää. Håkan Nyman jatkaa yhtiön toimitusjohtajana ja omistajana.

”WasaCon Kokkolan toiminta on käynnistynyt vauhdilla. Vuoden 2016 liikevaihto oli n. 11,3 miljoonaa ja työntekijöitä on tällä hetkellä noin 45 henkilöä, joten tästä on hyvä jatkaa aktiivisena rakennusalan toimijana alueellamme.”
Håkan Nyman, Toimitusjohtaja, WasaCon Kokkola Oy.

Håkan Nyman on aiemmin omistanut WasaCon Kokkola Oy:stä kolmasosan. Jatkossa yhtiö on kokonaan Nymanin omistuksessa eikä omistajanvaihdoksella ole vaikutuksia käynnissä oleviin hankkeisiin tai yhtiön työntekijöihin.

Yhteistyö jatkuu

WasaGroup ja WasaCon Kokkola Oy tulevat tekemään yhteistyötä jatkossakin. WasaGroup-konserninyhtiöiden palvelut tukevat edelleen tukea WasaCon Kokkola Oy:n liiketoimintaa ja WasaCon Kokkola Oy voi tarjota rakentamis- ja urakointipalveluita WasaGroupin kiinteistöhankkeisiin toimialueellaan.

”Yhteistyö on helppoa, kun ihmiset ja toimintatavat ovat yhteisen historian ansiosta tuttuja.”
Håkan Nyman

Osapuolet ovat sopineet, että kauppasummaa ei julkaista.