Hankkeita jo lähes 30 vuotta

WasaCon Oy on perustettu vuonna 1996 Pohjanmaalla Vaasassa. WasaCon Oy:n kehityksen myötä on vuosien varrella jalostunut useita tunnettuja yrityksiä. Olemme toiminta-aikanamme toteuttaneet mittavan määrän erilaisia uudisrakennus-, saneeraus- ja täydennysrakennuskohteita.

Nykypäivänä olemmekin voimakkaasti kehittyvä ja kasvava yritys sekä toimimme valtakunnallisesti. Kehityksen myötä toimintamme on monipuolistunut (ks. palvelut).

Asiakaslupauksemme ”Yksi hanke, yksi kumppani”, kertoo ytimekkäästi toimintaperiaatteestamme. WasaCon on kiinteistöhankkeesi kokonaisvaltainen toteuttaja alusta loppuun. Meiltä saat kaikki palvelut suunnittelusta toteutukseen yhdellä sopimuksella, yhdellä hinnalla ja yhdellä projektipäälliköllä – ilman välikäsiä. Samalla kumppanimme säästää kustannuksissa ja aikatauluissa.

Olemme Rakentamisen Laatu ry:n (RALA) jäsen ja sitoutuneet toimintamme jatkuvaan kehittämiseen. Olemme myös sitoutuneet hoitamaan tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteensa.

WasaCon Oy on osa WasaGroup-konsernia.

Luottoluokitus: Hyvä AA (12/2022)
Omistaja: WasaGroup Oy (100 %)
Hallitus: Ari Tyynismaa (pj) ja Jani Peräsarka

Vahvistamme paikallisia yhteisöjä, kasvatamme alueiden elinvoimaa ja toimimme pitkäjänteisenä kumppanina.

Vastuullisuus

WasaGroup-konsernissa vastuullisuutta tarkastellaan kiinteistöalan koko arvoketjun mitalta. Resurssikestävyyden lisäksi korostamme paikallista osaamista ja kehittämistä ja kaikkien sidosryhmien, myös kiinteistön loppukäyttäjien, huomioon ottamista. Koska rakennushankkeen kaikki vaiheet ovat omissa käsissämme, meillä on mahdollisuus vaikuttaa suomalaisten paikkakuntien elinvoimaisuuteen ja rakentamisen koko elinkaareen.

Lue lisää aiheesta WasaGroupin sivuilta.

Ota yhteyttä