WasaCon

WasaCon Oy on vuonna 1996 perustettu yksityinen rakennusliike, joka on kasvanut rakentamisen täyden palvelun taloksi.

WasaCon perustettiin vuonna 1996. WasaCon on vuosien varrella toteuttanut mittavan määrän erilaisia uudisrakennus-, saneeraus- ja täydennysrakennuskohteita. Yhtiön osaaminen kattaa myös julkiset kohteet, asuntorakentamisen ja maanrakennuksen. Suuri osa kohteista on toteutettu avaimet käteen -periaatteella.

WasaCon toimii nykyään koko Suomen alueella. WasaCon on Rakentamisen Laatu ry:n jäsen ja sitoutunut toimintansa jatkuvaan kehittämiseen alan uusimpia menetelmiä hyödyntäen. WasaCon on sitoutunut hoitamaan tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteensa.

Rala Wevb luotettavakumppani

Osa WasaGroup-konsernia

WasaCon on osa WasaGroup-konsernia, minkä ansiosta WasaCon voi tarjota ensiluokkaista laatua erilaisten rakennus- ja kiinteistöprojektien jokaiseen vaiheeseen.

WasaGroup on suomalainen yksityisessä omistuksessa oleva kiinteistö- ja rakennusalan konserni. WasaGroup-konsernin toimialat kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut. Wasa360-palvelumallilla tuotamme asiakkaallemme räätälöidysti rakennushankkeen kaikki palvelut avaimet käteen -periaatteella.

Avoimet työpaikat

WasaGroup-yhtiöt etsivät jatkuvasti osaavia ja innokkaita kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaisia liittymään joukkoomme vahvistamaan kasvuamme. Tarjoamme monipuolisia, mielenkiintoisia ja vastuullisia työtehtäviä kiinteistö- ja rakennusalan näköalapaikalla innostuneessa työyhteisössämme. Katso työpaikat konsernin emoyhtiön sivulta

Kuinka voimme palvella? Ota yhteyttä