WasaCon

WasaCon Oy on vuonna 1996 perustettu yksityinen rakennusliike, joka on kasvanut rakentamisen täyden palvelun taloksi.

WasaConin tyky-päivä Rukalla.
WasaGroupin miehet tyky-päivässä
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
WasaCon on vuosien varrella toteuttanut mittavan määrän erilaisia uudisrakennus-, saneeraus- ja täydennysrakennuskohteita. Yhtiön osaaminen kattaa myös julkiset kohteet, asuntorakentamisen ja maanrakennuksen. Suuri osa kohteista on toteutettu avaimet käteen -periaatteella.

WasaCon on Rakentamisen Laatu ry:n jäsen ja sitoutunut toimintansa jatkuvaan kehittämiseen alan uusimpia menetelmiä hyödyntäen. WasaCon on sitoutunut hoitamaan tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteensa.

WasaCon toimii nykyään koko Suomen alueella. Keski-Pohjanmaan ja Kalajokilaakson maakuntien alueella toimii sisaryhtiö WasaCon Kokkola Oy. WasaCon on osa WasaGroup-konsernia, minkä ansiosta WasaCon voi tarjota ensiluokkaista laatua erilaisten rakennus- ja kiinteistöprojektien jokaiseen vaiheeseen. Konsernin muita tytäryhtiöitä ovat rakennuskoneiden vuokraukseen ja tuotannon tukipalveluihin erikoistunut WasaTrade Oy, suunnittelutoimisto WasaPlan Oy sekä teräsrakentamisen osaaja WasaSteel Oy.

Rala Wevb luotettavakumppani

Historia

WasaCon perustettiin vuonna 1996.

Avoimet työpaikat

WasaGroup-yhtiöt etsivät jatkuvasti osaavia ja innokkaita kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaisia liittymään joukkoomme vahvistamaan kasvuamme. Tarjoamme monipuolisia, mielenkiintoisia ja vastuullisia työtehtäviä kiinteistö- ja rakennusalan näköalapaikalla innostuneessa työyhteisössämme. Katso työpaikat konsernin emoyhtiön sivulta

Kuinka voimme palvella? Ota yhteyttä