Kiinteistörahastoille ja -sijoittajille

Olemme paras ja tehokkain yhteistyökumppani kiinteistörahastoille ja kiinteistösijoittajille. Meiltä saat kaikki hankkeessasi tarvitsemasi palvelut helposti yhdellä sopimuksella. Osaavan tiimimme saat käyttöösi heti hankekehitysvaiheessa, jolloin kartoitamme perinpohjaisesti hankkeesi tarpeet, lähtötilanteen ja tuottotavoitteet investoinnille.

Hankekehityksen, suunnittelunohjauksen, kustannuslaskennan ja toteutusvaiheen asiantuntijamme ohjaavat hankkeesi kehitysvaihetta. Laadimme sinulle selkeän esityksen siitä, mitä hanke tulee maksamaan – ja miten se kannattaa toteuttaa, jotta investoinnillesi asetetut tavoitteet saavutetaan.

Kehitysvaiheen jälkeen hoidamme hankkeen toteutuksen ja varmistamme, että kaikki määritellyt tavoitteet saavutetaan. Sinun ei tarvitse asioida erikseen suunnittelijoiden, konsulttien ja toteuttajien kanssa – saat kaikki nämä palvelut meiltä laadukkaasti ja tehokkaasti.

Yhden kumppanin toimintamallimme on kustannustehokas ja nopeuttaa huomattavasti hankkeiden läpiviemistä. Näin saat investointisi tuottamaan mahdollisimman kustannustehokkaasti ja riskittömästi.

Yksi kumppani, kaikki palvelut.

Tutustu referensseihimme

Yhteystiedot

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme. Ota rohkeasti yhteyttä!