WasaGroup-konsernin henkilöstöä kehitetään Formula ykkösissä sovelletuilla opeilla

WasaGroup aloittaa laajamittaisen yhteistyön Hintsa Performancen kanssa.

Hintsa Performancen valmennettaviin kuuluu 12 Formula 1 maailmanmestaria, mm. Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel ja Lewis Hamilton sekä maailman suurimpien yritysten johtoa. Nyt Formula 1 sarjassa kehitetyt valmennusopit tuodaan myös kiinteistökehitys- ja rakennusalalle, kun WasaGroup aloittaa laajamittaisen yhteistyön Hintsa Performancen kanssa.

Formula ykkösissä varikkopysähdys tapahtuu silmänräpäyksessä. Toiminta on tehokasta, täsmällistä ja laadukasta ja yhteistö saumatonta. Virheisiin ei ole varaa, koska varikolla hukattu sekunti on vaikea ajaa radalla kiinni.

Sama pätee WasaGroupin kehittämässä Wasa360-kiinteistökehityskonseptissa, jossa WasaGroup yhdistää kiinteistökehittämisen, suunnittelun ja rakennuttamisen kiinteistösijoittamiseen, ylläpitoon ja vuokraukseen sekä kiinteistöjen myyntiin.

WasaGroup on vaasalainen kiinteistökehityskonserni, joka on erikoistunut toteuttamaan laajamittaisia kiinteistöhankkeita kokonaisuutena. Myös WasaGroupin toiminnassa keskeistä on eri alojen ammattilaisten saumaton yhteistyö.

WasaGroup aikoo hyödyntää Hintsa Performancen maailmanluokan oppeja esimiesten ja henkilöstön kehittymisen tukena. Tavoite ei tällä kertaa ole maailmanmestaruus, vaan hyvinvoiva, motivoitunut sekä työstään ja elämästään nauttiva henkilöstö.

”Tämä on merkittävä satsaus henkilökunnan hyvinvointiin, koulutukseen ja koko työyhteisön hyvinvointiin. Kun työntekijät voivat hyvin, myös yritys voi hyvin. Hintsa Performancen valmennusopeilla henkilöstö löytää lisää vaihteita elämään ja työntekoon”, kertoo Ari Tyynismaa, WasaGroup-konsernin toimitusjohtaja.

Hintsa Performance on yli 20 vuoden ajan kehittänyt ainutlaatuisia menetelmiä, joilla parannetaan ihmisten hyvinvointia ja sitä kautta motivaatiota ja suorituskykyä. Menetelmiä, jotka perustuvat yksilön hyvinvoinnin parantamiseen, on sovellettu monilla eri aloilla. Hintsan asiakkaana on niin huippu-urheilijoita kuin isojen kansainvälisten yhtiöiden johtajia.

”Meidät tunnetaan ehkä parhaiten työstä huippu-urheilun parissa, mutta toimimme erittäin laajalla rintamalla ja autamme ihmisiä eri aloilla kehittymään. Olemme iloisia yhteistyöstä WasaGroupin kanssa. ” kertoo Juha Äkräs, joka on toiminut mm. Nokian henkilöstöjohtajana ja toimii nykyään Hintsa Performancen hallituksen puheenjohtajana.

WasaGroupille räätälöity Hintsa-ohjelman tarkoituksena on parantaa työntekijöiden kokonaisvaltaista hyvinvointia ja tukea kehittymistä itsensä johtamisessa ja muiden johtamisessa sekä hyvän työyhteisön rakentamisessa. Hintsa-ohjelman periaatteiden mukaan suorituskyky ja menestys on hyvinvoinnin seurausta ja sivutuote.

Jani Peräsarka, WasaGroup Fundsin toimitusjohtaja odottaa innolla, että Hintsa Performancen valmentajat pääsevät perehtymään WasaGroupin organisaatioon.

”Meillä on konsernissa kovat tavoitteet. Haluamme, että WasaGroupin väki voi hyvin ja jaksaa työssään ponnistella aina seuraavalle tasolle. Siinä työssä Hintsa Performance tulee WasaGroupille tärkeä kumppani”, kertoo Jani Peräsarka.