WasaGroup-konserni lanseeraa WasaTrainee-ohjelman rakennusalan korkeakouluopiskelijoille

WasaTrainee-ohjelma on suunnattu alkuvaiheen korkeakouluopiskelijoille, ja ohjelman aikana opiskelijalle luvataan kesätyö- / harjoittelupaikka jokaiselle kesälle opintojen aikana.

Kiinteistö- ja rakennusalan konserni WasaGroup lanseeraa rakennusalan korkeakouluopiskelijoille tarkoitetun WasaTrainee-ohjelman. WasaTrainee-ohjelma on suunnattu alkuvaiheen korkeakouluopiskelijoille, ja ohjelman aikana opiskelijalle luvataan kesätyö- / harjoittelupaikka jokaiselle kesälle opintojen aikana. Varman kesätyöpaikan lisäksi opiskelijan kerryttämä työkokemus on monipuolista, sillä kesätyö on joka kesä eri tiimissä.

”WasaGroup-konserni tarjoaa poikkeuksellisen hyvät mahdollisuudet henkilöstön kehittymiseen poikkitieteellisen liiketoiminnan ja arvoketjun ansiosta. Konsernissa on tarjolla lukuisia erilaisia ura- ja kehittymismahdollisuuksia sekä vakituiselle henkilöstölle että harjoittelijoille”, kertoo henkilöstöpäällikkö Jenny Peräsarka.

WasaTrainee-ohjelmaan valitut opiskelijat saavat itse vaikuttaa Trainee-ohjelmansa sisältöön, ja jokaisen opiskelijan kohdalla WasaTrainee-ohjelma näyttää erilaiselta. Valinnan varaa on, sillä konsernin toimialat kattavat koko kiinteistö- ja rakennusalan kentän kiinteistö- ja hankekehityksestä suunnitteluun, rakennuttamiseen ja urakointiin sekä konevuokraukseen ja työmaapalveluihin sekä kiinteistövarainhoidosta kiinteistösijoittamiseen ja -rahastojen toimintaan.

” WasaGroup-konserni on Suomen nopeimmin kasvava kiinteistö- ja rakennusalan toimija, eli töitä kyllä riittää. Lisäksi työilmapiirimme on tutkitusti hyvällä tasolla, ja ihmiset viihtyvät meillä”, Peräsarka lupaa.

Jokakesäisen, vaihtelevan harjoittelupaikan lisäksi WasaTrainee-ohjelmaan valituilla opiskelijoilla on mahdollisuus tehdä konsernille myös opinnäytetyö, eikä vakituinen työpaikkakaan valmistumisen jälkeen ole lainkaan poissuljettua.

WasaGroupin pääkonttori sijaitsee Vaasassa, ja konsernilla on toimipiste myös Helsingissä. Kiinteistö- ja rakennushankkeiden toimialue on koko Suomi. WasaTrainee-ohjelman harjoittelupaikkojen sijainti on pääsääntöisesti Vaasa. Konsernissa työskentelee n. 130 kiinteistö-, rakennus- ja rahoitusalan ammattilaista.

Lisätietoja antaa:

ura.wasagroup.fi