WasaConilla uudet verkkosivut ja visuaalinen ilme

WasaCon on uudistanut verkkosivunsa ja visuaalisen ilmeensä. Uudistuksen tavoitteena on ollut freesata visuaalinen ilme tähän päivään, ja siten myös kuvastaa yrityksen toiminnan kehittymistä sekä kertoa uudesta kehitysstrategiasta.

Yrityksen toimintaa on kehitetty ja uudistettu runsaasti vuoden 2022 aikana. Lisäksi on rekrytoitu uutta henkilöstöä niin johtoon kuin toimihenkilöpuolellekin.

Uusi vuosi on alkanut WasaConissa muutoinkin positiivisissa merkeissä. Tilauskanta on vahvassa kasvussa ja vuoden aikana on uusia hankkeita alkamassa useita.

”Laajaa osaamistamme hyödyntäen pystymme nyt palvelemaan laadukkaasti ja joustavasti niin hankekehittäjiä, kiinteistörahastoja ja -sijoittajia, toimitilaa tarvitsevia yrityksiä kuin julkisia toimijoitakin ympäri Suomen. Tulemme panostamaan markkinointiin ja rakentamaan tunnettuuttamme”, kertoo WasaConin toimitusjohtaja Aivar Juus.

”Asiakaslupauksemme Yksi hanke, yksi kumppani, kertoo ytimekkäästi nykytoimintaperiaatteestamme. WasaCon on kiinteistöhankkeen kokonaisvaltainen partneri alusta loppuun. Meiltä saa kaikki palvelut suunnittelusta toteutukseen yhdellä sopimuksella, yhdellä hinnalla ja yhdellä projektipäälliköllä – ilman välikäsiä. Samalla asiakkaamme säästää kustannuksissa ja aikatauluissa”, toteaa Juus.

WasaConille on myös avattu Facebook- ja LinkedIn-profiilit.

Yhden kumppanin kanssa kaikki sujuu helpommin. WasaCon on kiinteistöhankkeesi toteuttamisen kokonaisvaltainen yhteistyökumppani alusta loppuun. Meiltä saat kaikki palvelut suunnittelusta toteutukseen yhdellä sopimuksella, yhdellä hinnalla ja yhdellä projektipäälliköllä – ilman välikäsiä. Samalla säästät kustannuksissa ja aikataulussa.

Yksi hanke, yksi kumppani.

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä!