WasaCon rakentaa Vaasan Sähkön uuden pääkonttorin

WasaCon toteuttaa yhden Vaasan seudun suurimmista ja merkittävimmistä rakennushankkeista.

Rakennusliike WasaCon on valittu Vaasan Sähkön uuden toimitalon pääurakoitsijaksi. Vaasan Sähkön toimitalourakka on WasaConin historian toistaiseksi suurin yksittäinen rakennusurakka.

Lähes kahden vuoden mittaisella rakennusprojektilla on erittäin suuri vaikutus niin WasaConille kuin eri alojen alirakoitsijoille

– Jarmo Uutela, WasaCon

Mittava rakennustyömaa työllistää välittömästi WasaConin osalta noin 30-40 rakennusalan ammattilaista.

WasaCon rakentaa Arkkitehtitoimisto Aitoaho & Viljasen suunnitteleman uuden toimitalon Vaasan Sähkön voimalaitostontille Palosaaren sillan kupeeseen. Rakennushanke on erittäin merkittävä myös kaupunkikuvallisesti, koska uudet rakennukset tulevat olemaan näyttäviä maamerkkejä Vaasan keskustan rannalla. Uusi rakennus rakennetaan meren rannalle ja meren päälle, joten rakennusprojekti on myös teknisesti erittäin vaativa.

Näin vaativassa kohteessa rakentajan ja suunnittelijan kokemus ja yhteistyö on erittäin tärkeää.

– Jarmo Uutela, WasaCon

WasaConilla on pitkä kokemus haastavien rakennuskohteiden rakentajana ja Aitoaho & Viljanen on suunnitellut useita merkittäviä kohteita, joten Vaasa tulee saamaan Vaasan Sähkön uudesta pääkonttorista uuden upean maamerkin ja vahvistuksen energiaklusterin menestykselle.

Aiheesta muualla: