WasaCon rakentaa huonekalumyymälän Vaasaan

WasaGroup toteuttaa uuden huonekalumyymälän Lähdesmäki Oy:lle Vaasan Kivihakaan.

WasaGroup on vastannut Sjaelso Finlandin omistaman liiketontin kehittämisestä Kivihaassa. WasaGroup on valmistellut tonttikaupan, mutta toteuttaa myös koko rakennusinvestoinnin ostajalle.

Lähdesmäki Invest Oy on ostanut Sjaelso Finland Oy:ltä Vaasan Kivihaassa sijaitsevan kiinteistöyhtiön osakkeet ja tehnyt urakkasopimuksen WasaConin kanssa myymälähallin rakentamisesta tontille.

Kiinteistöyhtiö vuokraa tilat kokonaisuudessaan huonekalumyymäläksi Lähdesmäki Oy:lle.

Uusi yli 2.000 neliön huonekalumyymälä valmistuu helmi-maaliskuussa 2016.

WasaGroupin koordinoima hanke

WasaGroup on toiminut kohteen kiinteistökehittäjänä ja etsinyt Sjaelson omistamalle tontille käyttäjää. WasaGroup-konserni onnistui tuottamaan Lähdesmäelle helpon ja toimivan tavan toteuttaa projekti uudesta myymälästä.

WasaGroup Oy on vastannut tontin kehittämisestä ja kiinteistöyhtiön kaupan valmistelusta. WasaPlan Oy on vastannut kohteen arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta sekä rakennuslupaprosessista. Rakennusliike WasaCon, joka urakoi rakennuksen, on ollut mukana projektissa jo suunnittelusta lähtien.

WasaGroup-konsernin laaja osaaminen ja joustavat toimintatavat mahdollistavat kiinteistöhankkeet nopeasti, tehokkaasti ja edullisesti.

Ari Tyynismaa, Toimitusjohtaja, WasaGroup Oy

Aiheesta muualla:

Linkkejä: