WasaCon rakentaa DB Schenkerin terminaalin Vaasaan

Rakennusliike WasaCon on valittu DB Schenkerin Vaasan uuden terminaalin pääurakoitsijaksi.

WasaCon toimii KVR-urakan pääurakoitsijana ja ottaa kokonaisvastuun uuden terminaalirakennuksen suunnittelusta ja rakentamisesta.

Rakennusliike WasaConilla on pitkä 20 vuoden historia rakentamisesta ja WasaCon on aina ollut erityisen vahva KVR-rakentamisessa. WasaCon Oy kuuluu WasaGroup-konserniin, johon kuuluu arkkitehti- ja suunnittelupalveluita tarjoava WasaPlan Oy, teräsrakennetoimittaja WasaSteel Oy, konevuokrausta ja työmaapalveluita tarjoava WasaTrade Oy.

Uusi terminaali koostuu 3200 neliön lämpimästä hallista ja 1000 neliön lämmittämättömästä hallista.

WasaGroup-konsernin palvelut ja osaaminen kattavat koko rakentamisen tehtäväkentän ja luo erittäin hyvät edellytykset löytää ja toteuttaa kestävät ja kustannustehokkaat ratkaisut asiakkaiden rakennusprojekteihin.

WasaCon hyödyntää DB Schenkerin terminaalihankkeessakin koko konsernin osaamista, kun suunnittelua, kustannuslaskentaa, hankintaa ja rakentamista viedään aidosti eteenpäin yhtä aikaa.

Rakentamisen kustannustietous hyödynnetään jo kustannuslaskenta ja -suunnitteluvaiheessa ja hyvä suunnittelunohjaus nopeuttaa rakennustyömaan edistymistä. Tehokas rakennustyömaa takaa kustannustehokkaan rakentamisen, mutta mahdollistaa myös asiakkaan investoinnin käyttöönoton tuottavaan käyttöön nopeasti.

Aiheesta muualla: