WasaCon laajentaa toimintaansa Kokkolan seudulle

Rakennusliike WasaCon laajentaa toimintaansa Kokkolan, Pietarsaaren ja Ylivieskan talousalueilla. WasaCon on perustanut Kokkolaan sisaryhtiön WasaCon Kokkola Oy:n, jonka toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi ryhtyy Håkan Nyman.

Nyman siirtyy tehtäväänsä Lemminkäinen Talo Oy:stä, jossa hän on toiminut aluepäällikkönä.

WasaCon Kokkola Oy tulee vahvistamaan WasaConin läsnäoloa Pohjanmaan maakunnan pohjoisosissa sekä Keski-Pohjanmaan ja Kalajokilaakson maakuntien alueella. Vuonna 1996 perustettu rakennusliike WasaCon on toteuttanut yksittäisiä uudisrakennuskohteita sekä saneeraus- ja julkisivu-urakoita Kokkolassa, Pietarsaaressa ja Ylivieskan seudulla koko historiansa ajan.

WasaCon Kokkolasta tulee merkittävä paikallinen urakoitsija, jolla on tukenaan vaasalaisen WasaConin ja muiden konserniyhtiöiden osaaminen ja pitkä menestyksekäs historia.

– Håkan Nyman, WasaCon Kokkola Oy

Uuden rakennusliikkeen tavoitteena on olla paikallinen uudella konseptilla toimiva rakennusliike, joka tuo asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen uuden vaihtoehdon rakentajakumppaniksi. Uudella rakennusliikkeellä tulee olemaan merkittävä työllistävä vaikutus omalla alueellaan.

WasaConin toiminta laajenee yhteisyrityksen kautta WasaConin perinteisen toimialueen pohjoispuolelle. WasaCon Kokkolan toimintaa vetää pitkän rakennusalan kokemuksen omaaja ja yrittäjäksi ryhtyvä kokkolalainen Håkan Nyman.

WasaConin pitkä kokemus ja nuori organisaatio luovat hyvät lähtökohdat Kokkolan seudulla toimimiseen.

– Jarmo Uutela, WasaCon Oy

WasaCon Kokkola Oy kuuluu samaan WasaGroup-konserniin kuin rakennusliike WasaCon, suunnittelutoimisto WasaPlan, terästoimittaja WasaSteel sekä konevuokraamo WasaTrade.

Rakennusliikkeen läsnäolo paikallisesti Kokkolan seudulla avaa mahdollisuuksia myös muiden konserniyhtiöiden toiminnan laajentamiselle maantieteellisesti.

WasaGroup-yhtiöt ovat aina toimineet ennakoivasti ja kasvuhakuisesti myös silloin kun kilpailijat supistavat toimintaansa.

– Jarmo Uutela, WasaCon Oy

Aiheesta muualla: