WasaCon hakee projektipäälliköitä, vastaavia työnjohtajia sekä laskenta- ja hankintainsinööriä

WasaConissa on tarjolla useita uramahdollisuuksia hankkeiden toteutuksen parissa. Avoinna ovat projektipäällikön, vastaavan työnjohtajan ja laskenta- ja hankintainsinöörin tehtävät.

Vahvassa kasvussa oleva rakennusliike WasaCon hakee tekijöitä useisiin tehtäviin. Avoinna ovat laskenta- ja hankintainsinöörin tehtävä sekä useampia paikkoja projektipäällikölle tai vastaavalle työnjohtajalle. Kaikki tehtävät sijaitsevat Vaasassa. Hakuaikaa tehtäviin on 3.7. saakka.

Lyhyet tehtävänkuvaukset

Laskenta- ja hankintainsinöörinä toimit osana ammattimaista tiimiämme. Sinulla on soveltuva rakennusalan tutkinto (RI/RM) ja vähintään muutaman vuoden työkokemus kustannuslaskennan, hankintatoimen, työnjohtajan tai työmaainsinöörin töistä. Projektimme ovat pääosin KVR-hankkeita sisältäen sekä tarjouskohteita että kilpailuja.

Projektipäällikkönä vastaat työssäsi KVR-hankkeidemme sopimuksen mukaisesta ja tuloksellisesta toteutuksesta ja toimit tiiviissä yhteistyössä sekä tilaajan edustajan että työmaan välillä. Tehtävääsi kuuluu johtamiesi hankkeiden suunnittelun ohjaus sekä hankinnat, ja johdat myös vastaavan työnjohtajan työtä.

Vastaavana työnjohtajana huolehdit työmaan eri työvaiheiden etenemisestä sekä aikataulujen, talouden ja laadun seurannasta. Lisäksi johdat työntekijöitä ja aliurakoitsijoita ja vastaat oman työmaasi työturvallisuudesta.

Lue lisää tehtävistä ja hakemuksesi jo tänään:

Laskenta- ja hankintainsinööri

Projektipäällikkö tai vastaava työnjohtaja