Vahvassa kasvussa oleva WasaGroup-konserni hakee uutta toimitusjohtajaa

Uusi toimitusjohtaja tulee vastaamaan konsernin liiketoimintojen operatiivisesta johtamisesta.

WasaGroup-konserni on Suomen nopeimmin kasvava kiinteistö- ja rakennusalan konserni. Vahvan kasvun tukemiseksi WasaGroup-konserni palkkaa uuden toimitusjohtajan vastaamaan konsernin liiketoimintojen operatiivisesta johtamisesta. Nykyinen toimitusjohtaja Ari Tyynismaa jatkaa yhä konsernin palveluksessa ja keskittyy entistä enemmän asiakasrajapintaan ja konsernin liiketoimintojen kehittämiseen.

WasaGroup etsii läsnä olevaa ja motivoivaa esimiestä

Uusi toimitusjohtaja tulee vastaamaan liiketoimintaprosesseista sekä operatiivisesta johtamisesta. Hän on myös vahvasti mukana yrityksen strategian kehittämisessä yhdessä pääomistajien kanssa sekä vastaa strategian jalkauttamisesta organisaatiossa.

”Tällaista mahdollisuutta johtajan tehtäviin ei tule usein. Tarjoamme mahdollisuuden rakentaa ja johtaa liiketoimintaamme, mikä on täysin ainutlaatuinen koko Suomessa ja Pohjoismaissa. Annamme uudelle toimitusjohtajalle laajan vastuun ja vapauden, mutta toimimme kuitenkin hänen tukenaan ja apunaan”, sanoo WasaGroupin nykyinen toimitusjohtaja Ari Tyynismaa.

WasaGroup-konsernissa kannustetaan ja tarjotaan mahdollisuus kehittää itseään ja osaamistaan. Konsernille on siksi tärkeää, että myös uusi toimitusjohtaja on läsnä oleva sekä toimii motivoivana esimiehenä.

”WasaGroup-konsernin henkilöstö koostuu monenlaisista asiantuntijoista. Tarvitsemme siksi myös jatkossa motivoivan johtajan, joka pystyy tukemaan henkilöstömme kehitystä ja osaamista sekä viemään liiketoimintaa eteenpäin strategiamme mukaisesti”, toteaa WasaGroupin henkilöstöpäällikkö Jenny Peräsarka.

Konsernin nykyinen johto jatkaa yhä konsernin palvelussa

WasaGroup-konsernin toimitusjohtajana on toiminut tähän asti Ari Tyynismaa.  Varatoimitusjohtaja Jani Peräsarka on myös ollut vahvasti mukana Tyynismaan rinnalla konsernin johtamisessa. Tyynismaa ja Peräsarka ovat WasaGroup-konsernin pääomistajat, ja konsernilla on myös useita pienomistajia.

Tyynismaa ja Peräsarka jatkavat edelleen WasaGroupin palveluksessa. Uuden toimitusjohtajan aloittaessa Tyynismaa pystyy työskentelemään asiakasrajapinnassa, minkä hän näkee äärimmäisen tärkeänä yrityksen kasvun ylläpitämiseksi. Tyynismaalle jää myös nykyistä enemmän aikaa yrityksen tulevaisuuden visioimiseen sekä liiketoiminnan strategiseen kehittämiseen. Peräsarka puolestaan pystyy keskittymään entistä enemmän erityisosaamisalueeseensa, eli WGF-kiinteistökehitysrahastojen toimintaan ja kiinteistösijoitustoiminnan kehittämiseen.

Haluatko WasaGroup-konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi?

Tarjoamme sinulle todellisen näköalapaikan kiinteistö- ja rakennusalalla sekä aidon mahdollisuuden ryhtyä konsernin osakkaaksi. Lue lisää tehtävästä osoitteessa ura.wasagroup.fi