Vaasan Takomon purkutyöt aloitettu

WasaCon purkaa Vaasan Klemettilässä osoitteessa Myllykatu 17 sijaitsevan vanhan tiilirakennuksen.

Purettavan rakennuksen tilalle tullaan rakentamaan uusi toimistorakennus, johon tulee yli 2.500 neliötä nykyaikaista toimistotilaa.

Vanhassa rakennuksessa on harjoitettu 30-luvun alusta lähtien monenlaista metallialan valmistustoimintaa ja autokorjaamotoimintaa aina 2000-luvulle saakka. Vanhan rakennuksen haitalliset aineet, kuten asbesti-, kivihiili-piki- ja muut ongelmajätteet lajitellaan ja toimitetaan jatkokäsiteltäväksi.

Purkutöiden yhteydessä myös aiemman toiminnan saastuttamat maa-ainekset vaihdetaan ja toimitetaan jatkokäsiteltäväksi asianmukaisesti.

Purkutöiden alkaessa on vanhassa rakennuksessa pesineiden pulujen poikaset kerätty talteen ja toimitettu Nordic Wildlife Care -villieläinhoitolaan kasvatettaviksi.

WasaCon hoitaa vanhan rakennuksen purkutyöt vastuullisesti ja tulee rakentamaan Vaasan Klemettilään näyttävän, laadukkaan ja nykyaikaisen toimistorakennuksen.

– Jarmo Uutela, WasaCon Oy

Uusi rakennus tulee täyttämään toimistotilojen tämän päivän vaatimukset ja tarjoamaan erinomaiset puitteet työskentelylle ja asiakkaiden palvelemiselle.

Uuden rakennuksen arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta vastaa WasaPlan Oy. Pääurakoitsijana toimii WasaCon Oy. Rakennustyömaan varustaa WasaTrade Oy. Uusien tilojen vuokrauksen hoitaa WasaGroup Oy.