Vaasan Kivihaassa vietetään Kolmen Katon Harjannostajaisia

Vaasan Kivihaassa vietetään jälleen Kolmen Katon Harjannostajaisia, kun kolme uudiskohdetta on saavuttanut harjakorkeuden.

Kivihaan ostoskeskusalueelle valmistuu liikekeskus Vaasan Gneissihovin laajennnus, joka tarjoaa tilat Fiinvacon Oy:n ja Tammi Kiinteistötekniikka Oy:n liiketoimintojen kehittämiselle ja laajentamiselle. Lisäksi Gneissihovin tiloihin muuttaa Kårkulla Samkommun.

Gneissihovin naapuriin valmistuu myymälärakennus, jossa avaa Vaasan kolmas Lidl sekä Vaasan ensimmäinen ensimmäinen Burger King ravintola. Kiinteistöllä palvelee myös Shellin polttoaineenajakelupiste.

Lidlin kiinteistöä vastapäätä valmistuu liiketila huonekalumyymälä Lähdesmäelle, joka avaa uuden myymälän Vaasaan.

WasaGroup-konsernin muokautuvaa kokonaispalvelua

WasaGroup-konserni on ollut keskeisessä roolissa jokaisessa rakennushankkeessa. Gneissihovin liikekeskuksen rahoittajana ja tilojen vuokraajan toimii WasaGroupin hallinnoima WasaGroup Fund I -kiinteistökehitysrahasto.

Jokaisen kohteen  pääurakoitsijana on toiminut rakennusliike WasaCon. Työmaat on varustanut ja työmaapalveluista vastannut konevuokraamo WasaTrade. Arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta on vastannut suunnittelutoimisto WasaPlan Gneissihovin ja Lähdesmäen rakennusten osalta. Lidlin rakennukset suunnittelusta on vastannut arkkitehtitoimisto Gerd Hytönen.

WasaGroup on toiminut aktiivisena hankekehittäjänä jokaisen kohteen osalta. Gneissihovi on WasaGroupin hallinnoiman WGF-kiinteistökehitysrahaston sijoituskohde. Kahdessa muussa kohteessa WasaGroup on toiminut tiiviissä yhteistyössä kiinteistökehittäjä Sjaelso Finland Oy:n kanssa.