Vaasan Gneissihovi -liikekeskus valmistunut

Vaasan Gneissihovi on uusi rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen liikekeskus Vaasan Kivihaassa uuden ohitustien varrella.

Liikekeskuksessa toimii myös maali-, tapetti-, laatta- ja parkettialan Värimiehet, henkilönostimiin erikoistunut PekkaNiska sekä sekä WasaGroup-konsernin yhtiöt; suunnittelutoimisto WasaPlan, rakennusliike WasaCon, konevuokraamo WasaTrade.

Vaasan Gneissihovi -liikekeskus on WGF I -kiinteistörahaston kohde, joka on rahoitettu kiinteistörahastoon sijoittaneiden sijoituksilla. WGF I -kiinteistörahasto vuokraa rakentamiaan tiloja yrityksille ja tulouttaa vuokraustoiminnan tuotot vuosittain sijoittajille.

Wurth Center Kivihaka viettää avajaisia 16.10.2014

Suomen johtava työkalu- ja tarvikealaan erikoistunut Wurth Oy:n Wurth Center Kivihaka viettää avajaisia 16.10.2014.

Uusi Wurth Center sijaitsee Kivihaassa uudessa Gneissihovi-liikekeskuksessa osoitteessa Gneissikuja 1.

Värimiehet avannut uuden myymälän Vaasaan

Maali- ja sisustusalan tukku- ja vähittäismyymälä Värimiehet on laajentanut toimintaansa Vaasaan. Värimiesten uusi myymälä Vaasan Kivihaassa osoitteessa Gneissikuja 1 palvelee asiakkaitaan ma-pe 7-17 ja la 9-14.

Värimiesten valikoima kattaa tapetit, laatat, maalit, parketit, listat ja tarvikkeet sekä metalli- puu- ja betoniteollisuuden maalit ja pinnoitteet. Värimiehet palvelevat niin ammattilaisia kuin kodin sisustajia asiantuntevalla henkilökunnalla ja valikoiman monipuolisella esillepanolla. Värimiehet toivottavat kaikki tervetulleiksi tutustumaan myymälän valikoimaan.

Värimiesten uusi myymälä sijaitsee Vaasan Gneissihovi -liikekeskuksessa Sepänkylän uuden ohitustien varressa. Vaasan Gneissihovi on WGF I -kiinteistörahaston kohde, joka on rahoitettu kiinteistörahastoon sijoittaneiden sijoituksilla. WGF I -kiinteistörahasto vuokraa rakentamiaan tiloja yrityksille ja tulouttaa vuokraustoiminnan tuotot vuosittain sijoittajille.

WasaTrade viettää avajaisia 2.12.2014

WasaTrade on muuttanut uusiin tiloihin osoitteeseen Gneissikuja 1 Vaasan Kivihaassa.

Konevuokraamo WasaTrade viettää uusien tilojen avajaisia 2.12.2014.

Kahvitarjoilu aamusta lähtien. Hampurilaisia paistetaan klo 11.30-13.30.

Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen konevuokraamoon!

WasaGroup-yhtiöt muuttaneet

WasaGroup-yhtiöt ovat muuttaneet uusiin valmistuneisiin toimitiloihin. Kaikki WasaGroup-yhtiöt palvelevat asiakkaitaan jatkossa samassa paikassa Vaasan Kivihaassa osoitteessa Gneissikuja 1.