Urpo Koivusaari on aloittanut pääkaupunkiseudun aluepäällikkönä WasaConissa

Urpo Koivusaari nimitetty WasaConin aluepäälliköksi pääkaupunkiseudulle

Aluepäällikkönä Urpo Koivusaari vastaa WasaConin toiminnasta pääkaupunkiseudulla ja muualla Etelä-Suomessa, sekä toimii työ- ja projektipäälliköiden esihenkilönä. Koivusaari siirtyi WasaConille Lakea Oy:n aluepäällikön tehtävästä.

”WasaCon on kehittyvä rakennusalan toimija, ja on hienoa päästä tukemaan yrityksen kasvua pääkaupunkiseudulla. WasaConissa vaikuttaa olevan positiivinen tekemisen meininki, ja mielenkiinnolla odotan tulevia hankkeitamme. Aiemmin olen toiminut lähinnä asuntorakentamisen parissa, joten hyppäys toimitilapuolelle on henkilökohtaisesti kiinnostava uusi aluevaltaus”, Koivusaari sanoo.

WasaCon sai Etelä-Suomessa hiljattain valmiiksi Autoklinikan uudet korjaamo- ja maalaamotilat Lohjalla ja rakentaa parhaillaan uutta liikekeskusta Hämeenlinnan Tiiriöön. Loppukesästä puolestaan alkaa Peltokaaren päiväkodin rakentaminen Tuusulassa.

”Tavoittelemme voimakasta kasvua Etelä-Suomessa, ja uskon Urpon vievän toimintaamme tavoittelemaamme suuntaan. Hänellä on laajat verkostot rakennus- ja kiinteistöalalla sekä näyttöä menestyksekkäästä tontinhankinnasta, minkä vuoksi hän on erinomainen vahvistus WasaConille”, WasaConin toimitusjohtaja Aivar Juus sanoo.

Kysyttävää?

Ota yhteyttä!