Työyhteisökyselystä kaikilla mittareilla erittäin hyvät tulokset

Työyhteisökyselyllä mitataan henkilöstön työkykyä, stressitasoa ja sitoutumista työnantajaan sekä arvioidaan työntekijöiden tilannetta viidessä eri kategoriassa, jotka ovat oma työ, työyhteisön toimivuus, esihenkilön toiminta, osaaminen ja uudistuminen sekä toimintakyky ja voimavarat.

WasaConin osalta vastausprosentti viime vuodelle oli lähes 88,5 prosenttia, eli kyselyyn vastasi 23 henkilöä. Kaikkien vastausten keskiarvo oli 4,22 asteikolla 1–5. Vastauksissa 16 prosentissa kaivattiin kehittämistä ja 84 prosenttia vastaajista piti tilannetta riittävän hyvänä. Työkyvyn keskiarvo oli 8,7 asteikolla 0–10. Stressitason keskiarvo oli 1,91 asteikolla 1–5.

– Kyselyyn saatiin todella hyvin vastauksia ja hyvät tulokset, iloitsee henkilöstöpäällikkö Jenny Peräsarka. – Varsinkin sitoutuminen työnantajaan, eNPS 43, on erittäin hyvä tulos. Tulokset kertovat, että yhtiössä on hyvä tekemisen meininki ja uusi johto on lähtenyt innolla kehittämään liiketoimintaa. Kyselyn kaikkien osa-alueiden keskiarvo on yli 4/5, eli huonosti ei mene millään osa-alueella.

Lisätietoja

Jenny Peräsarka

Henkilöstöpäällikkö