Tokmanni-tavaratalo Harjavaltaan

WGF I -kiinteistörahasto on solminut esisopimuksen uuden tavaratalon rakentamisesta ja vuokraamisesta Tokmannille Harjavaltaan.

Uusi n. 2.500 m2:n suuruinen myymälä nousee Harjavallan torin laidalle ja myymälän yhteyteen avataan myös puutarhamyymälä. Uusi tavaratalo on tarkoitus avata joulumyyntiin vuoden 2014 lopulla.

WGF I -kiinteistörahasto on avattu ottamaan vastaan sijoitussitoumuksia 31.3.2014 saakka. Sijoitussitoumuksella kiinteistösijoittamisesta kiinnostuneet voivat tulla sijoittajaksi WGF I -kiinteistörahastoon, joka rakentaa ja vuokraa uudisrakennuksia. WGF I -kiinteistörahaston sijoituskohteista vuonna 2014 valmistuu Svennan Kulman liikerakennus Vaasassa, Vaasan Gneissihovi -liikekeskus Vaasassa sekä Tokmannin Harjavallan tavaratalo.

WGF I -kiinteistörahastoon sijoittanut sijoittaja omistaa sijoituksensa suuruuden mukaisen osuuden rahastosta ja saa vastaavan osuuden rahaston sijoituskohteiden vuokra- ja myyntituotoista vuosittain. WGF I -rahaston kokonaistuottotavoite on n. 18 %, josta sijoittajille vuosittain tuloutettava tuotto-odotus on noin 8 % sijoitetulle pääomalle.

Uusi tavaratalo Harjavaltaan on ensimmäinen askel WGF-kiinteistörahastojen laajentumisessa valtakunnalliseksi vuokratilojen tarjoajaksi. Uusi tavaratalo on erinomainen lisä WGF I -rahaston portfolioon tarjoten nykyisille ja uusille sijoittajille mahdollisuuden olla mukana WGF -kiinteistösijoittamisesta

– Jani Peräsarka, WasaGroup Funds

WasaGroup -tuotantoa

Kohteen toteutuksesta vastaa WasaCon KVR-urakan pääurakoitsijana. Arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta vastaa WasaPlan Oy. Teräsrungon toimittaa WasaSteel Oy.

WasaCon on valinnut kohteen päätoteuttajaksi satakuntalaisen rakennusliike Astora-Rakennus Oy:n