Sepänkylän Tähden senioriasunnoissa tyytyväisiä asukkaita

Heinäkuussa valmistuneessa Sepänkylän Tähdessä asuu tyytyväisiä asukkaita. WasaGroupin rakennuttamassa kiinteistössä on 56 uutta senioriasuntoa ja alakerroksen liiketiloissa toimivat päiväkoti ja kotipalveluita tuottava Jelppis Tiimi.

Uusi ainutlaatuinen senioriasumisen konsepti on vastannut hyvin asukkaiden tarpeisiin. Silver Kodit -nimellä toimiva uusi palvelukokonaisuus toteutettiin ensimmäisen kerran Mustasaaren Sepänkylään toteutetussa hankkeessa. ”Asukkaat ovat tyytyväisiä sekä kiinteistöön että palveluihin”, iloitsee WasaGroupin kiinteistöpäällikkö Henriikka Kontturi asukkailta saadun palautteen perusteella.

WasaPlanin suunnittelijat huomioivat tulevien asukkaiden tarpeet alusta saakka asuntojen suunnittelussa ja toteutuksessa. Asunnot ovat valoisia ja viihtyisiä, ja niiden rakentamisessa on käytetty korkealaatuisia materiaaleja. Asuntojen ja kiinteistön suunnittelussa on otettu huomioon esteettömyys ja kiinteistöstä löytyy hissi. Avoimissa tilaratkaisuissa korostuu turvallisuus, mukavuus, yhteisöllisyys ja esteettömyys.

WasaGroup on toiminut kohteen kiinteistökehittäjänä ja rakennuttajana. WasaPlan Oy vastasi kohteen arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta ja pääurakoitsijana toimi WasaCon Oy.

 

Palvelut tarpeen mukaan

Sepänkylän Tähden senioriasunnoissa asuminen on turvallista helposti saatavilla olevien ja laajojen palveluiden ansiosta. Silver Kodit järjestää asukkaille yhteisiä tilaisuuksia ja huolehtii, että laadukkaat palvelut ovat helposti saavutettavia. Yksilöllisen tarpeen mukaan asukkaiden itse valitsemat palvelut voivat koostua esimerkiksi kotipalvelusta, kuntoutuksesta, sairaanhoidosta, siivouksesta ja jokapäiväisestä ruokapalvelusta. Palveluiden tavoitteena on tukea hyvinvointia sekä edistää mahdollisuutta asua omassa kodissa niin kauan kuin mahdollista. Ainutlaatuisesta uudesta senioriasumisen muodosta palveluineen on mahdollista päästä nauttimaan nopeastikin, sillä Sepänkylän Tähdessä on vielä viimeisiä asuntoja vapaana vuokrattavaksi.

Kiinnostuitko? Sepänkylän Tähdessä on vielä viimeisiä asuntoja vapaana vuokrattavaksi.

Yhteydenotot: Silver Kodit, Niklas Björkman, puh. 050 543 0623 tai Sari Saarikoski, puh. 050 548 6600, sähköpostiosoitteet muotoa: etunimi.sukunimi@silverkodit.fi