Scandic Vaasan laajennusosa harjakorkeudessa

Rakennusliike WasaConin rakentama uusi Scandic hotelli Vaasassa on harjakorkeudessa. Harjannostajaisia vietettiin työmaalla torstaina 12.10.2017.

Rakennusliike WasaConin rakentama uusi Scandic hotelli Vaasassa on harjakorkeudessa. Tärkeää saavutusta juhlistettiin työmaalla torstaina 12.10.2017 perinteisin harjannostajaismenoihin.

Tilaisuudessa oli läsnä rakennuttajan, urakoitsijoiden, suunnittelijoiden ja käyttäjien edustajat. Puheita tilaisuudessa kuultiin jokaisesta näkökulmasta ja kaikki arvostivat suuresti käyttäjän aktiivista mukanaoloa hankkeessa.

Vaasan Scandicin rakennustyöt aloitettiin tammikuussa 2017 ja työt on edennyt suunnitelmien mukaisesti. Kohde valmistuu ja avajaisia vieteään keväällä 2018. Scandicin hotellista on tulossa Vaasalle uusi maamerkki. Huomattavaa kiinnostusta hankkeessa on herättänyt rakennuksen muoto ja sen täyslasijulkisivu.

Laajennusosa on suuruudeltaan 3 500 brm² ja uudessa osaassa on 55 huonetta, jotka perustuvat Scandicin City-konseptiin.  Rakennukseen tulee siirtymään Airaksinen Capital Oy:n toimitilat ja katutasossa on 350 m² vapaana olevaa liiketilaa. Kokonaisuuteen liittyy myös 400 m² uutta kokous- ja juhlatilaa, jotka tulevat vanhaan postitaloon.

Hankkeen rakennuttajana toimii Airaksinen Capital Oy ja WasaCon Oy vastaa kohteen pääurakoinninsta. WasaPlan Oy on toiminut pääsuunnittelijana sekä hoitanut kohteen arkkitehti- ja rakennesuunnittelun.

Aiheesta muualla