Rakennusliike WasaCon 25 vuotta

Rakennusliike WasaCon Oy:n 25-vuotista taivalta juhlittiin henkilöstölle järjestetyssä juhlassa Vaasassa.

”Ei ole aivan itsestään selvää, että rakennusliike on toiminut kannattavasti 25 vuotta”, totesi WasaGroup-konsernin hallituksen puheenjohtaja Ari Tyynismaa juhlapuheessaan. Hän taustoitti yhtiön historiaa kuvaamalla 1990-luvun laman jälkeistä tilannetta, jossa yritys on aikoinaan aloittanut toimintansa. Historian varrelle on mahtunut myöhemminkin haastavia tilanteita, joista kaikista on selvitty ottamalla rohkeita kehitysaskelia markkinoiden murroskohdissa.

WasaConin 25-vuotisjuhlat järjestettiin Vaasan Sähkö Areenalla, jossa juhlien kanssa samanaikaisesti oli käynnissä Sport-Kärpät-jääkiekkopeli. WasaCon toimi pelissä otteluisäntänä ja entinen jääkiekkoilija, nykyinen WasaGroup Oy:n toimitusjohtaja Timo Pahkala pudotti ottelun aloituskiekon.

 

Pitkäaikaista henkilöstöä palkittiin

Osaajien merkitys yrityksen menestystekijänä on vain kasvanut vuosien varrella. Ammattitaitoinen henkilöstö on yritykselle keskeisin voimavara.

WasaConin 25-vuotisjuhlassa palkittiin runsas joukko yli 10 vuotta WasaGroup-konsernissa palvelleita henkilöitä. Muistamisen sai yhteensä 18 henkilöä, joista kolmelle palvelusvuosia on kertynyt lähes yhtä paljon kuin WasaConilla on ikää. Näitä yli kaksikymmentä vuotta talossa työskennelleitä ovat Karl-Erik Norrsjö, Lawrence Ravindrarajan ja Markku Pihlajamäki.