Kajaanin Pietarin harjannostajaiset

Kajaanin Pietarin Vesikattoremontit 2014-2016 korjausrakennusurakka on harjannostajaisvaiheessa. Harjannostajaisia vietetään 13.3.2015.

Urakka käsittää yhteensä 9 kerrostalon korjaustyöt.

Hankkeeseen sisältyvät tornikuja 3 ja 5:n, tornitie 4:n, koulukuja 1,3 ja 5:n vesikattojen uusiminen puurakenteineen, julkisivupellituysten uusiminen, ikkuna- ja parvekeovien vaihto, uudesta ilmanvaihtojärjestelmästä johtuvat alakattotyöt ja sadevesiviemärien uusinta. Vesikattotyöt tehdään täysin sääsuojan alla, jotta kosteusongelmilta vältytään.

Sotkamontie 11 taloihin 1, 2 ja 3 toteutetaan suppeampi remontti. Taloihin rakennetaan räystäät, julkisivupellitykset uusistaan ja taloihin kaivetaan sadevesiviemärit.

Rakennuttajat

Hankkeen tilaajana/rakennuttajana toimii Koy Kajaanin Pietari, rakennuttajapäällikkönä Risto Korhonen ja rakennustöiden valvojana Ari Karjalainen. Kohteen pääsuunnittelija on Matti Tolonen Suunnittelutoimisto Määttä Oy:stä. Sähkösuunnitelmat on tehnyt Lieke Suunnittelu Oy ja LVI-suunnitelmat Kainuun LVI-Suunnittelu Oy.

Kohteen pääurakoitsijana toimii WasaCon Oy. Kohteen vastaava työnjohtajan on Tatu Laakkonen ja työnjohtaja Jaakko Korhonen.

WasaCon etenee Kainuussa

WasaCon Oy on vuonna 1996 perustettu rakennusliike. Yrityksen pääpaikka on Vaasassa. WasaCon laajensi toimintaansa Kainuuseen vuonna 2014. Yritys kuuluu WasaGroup-konserniin.

Kainuun kohteet rakennetaan täysin kainuulaisella työvoimalla.

WasaCon on onnistunut löytämään nopeasti useita merkittäviä yhteistyökumppaneita Kainuusta. Vesikattojen purkutyöt hoitaa Porapekka Hyrynsalmelta, maanrakennustyöt Kainuun Kuormamestarit Oy, peltityöt Kuhmon Peltityö Ky, huopakatteet asentaa Tähtöeristys Pohjanmaa Oy ja telineet sekä sääsuojat rakentaa Pept Oy Ab. Kohteen vaativat nosto- ja kuljetustyöt hoitaa TImo Fordellin Latu ja Huolto Oy. LVI-työt suorittaa RPK Rakennus Kemppainen Oy ja sähkötyöt Paikallis-Sähkö Oy.

Kohteen virallinen valmistumisaika on 30.6.2016. Työmaa on edennyt vauhdikkaasti hyvässä yhteistyöhengessä ja kohde pyritään luovuttamaan täysin valmiina elokuun 2015 loppuun mennessä.

Aiheesta muualla: