Kivikiila, 1.vaihe, Vaasa

WasaGroupin uusi toimisto- ja toimitilakeskittymä Kivikiila sijaitsee Vaasan Kivihaassa. Rakentaminen toteutetaan vaiheittain, ja parhaillaan käynnissä on ensimmäisen vaiheen rakennustyöt.

Kivikiila on WasaGroupin uusi toimisto- ja toimitilakeskittymä, joka sijaitsee Vaasan Kivihaassa Mustasaarentien, Välitien ja Kokkolantien rajaamalla kiilamaisella alueella. Tontille toteutetaan toimitilakeskittymä, jossa tavoitellaan energiaomavaraisuutta pitkällä aikavälillä.

Kivikiila-hankkeen rakentaminen totutetaan kolmessa vaiheessa. Ensimmäinen vaiheen rakentaminen käynnistyy alkusyksystä ja asiakkaalle räätälöidyt toimitilat valmistuvat Ampnerin käyttöön keväällä 2022.

Tällä hetkellä asiakkailla on vielä hyvä mahdollisuus lähteä mukaan toisen tai kolmannen vaiheen suunnitteluun. Toisessa vaiheessa tontille toteutetaan 1–2-kerroksisia toimitiloja, ja kolmannessa vaiheessa toteutettavan 8-kerroksisen toimistotalon tavoiteaikataulu on, että rakentaminen päästään aloittamaan syksyllä 2022.

Kivikiilan toimitilakeskittymä käsittää kokonaisuudessaan noin 14 500 neliötä ja hankkeen kokonaisinvestointi on noin 30 miljoonaa euroa. Hanke toteutetaan Wasa360-palvelumallin mukaisesti.

Toimisto- ja toimitilaa
2022
Vaasa
Tuohex Kiinteistörahasto I