Teollisuusrakentaminen

Teollisuus- ja tuotantolaitosten rakentaminen sekä muutos- ja saneeraustyöt nopeasti, edullisesti ja laadukkaasti.

WasaCon toteuttaa rakennusprojektit nopeasti, jotta asiakkaan investoinnit saadaan tuottavaan käyttöön mahdollisimman nopeasti. Tiukat aikataulut edellyttävät rakentajalta joustavuutta ja sujuvaa yhteistyötä asiakkaan ja projektiin osallistuvien toimittajien kanssa.

Pitkä ja monipuolinen kokemus

WasaCon on pitkän historiansa aikana rakentanut hyvin erilaisia rakennuskohteita teollisuudelle. Olemme toteuttaneet erilaisia ja vaativia tehdas- ja tuotantorakennuksia, logistiikka- ja varastohalleja, voimalaitoksia, jätevedenpuhdistamoita, sähköasemia sekä teollisuutta tukevia tiloja.

Olemme toteuttaneet myös suuren määrän tuotannon vaatimia muutos-, saneeraus- ja laajennustöitä teollisuudelle.

Asiakkaitamme

Asiakkaitamme ovat mm. ABB, Wärtsilä, Vaskiluodon Voima, Vaasan Sähkö, EPV, Vaasan Vesi, Boliden, Valio, Rani Plast, Itella, Blomerg Stevedoring, Polar Mills, VLP/Anvia, Suomen Rehu, Kemira, Vacon, Crimppi sekä useat paikalliset yritykset, kiinteistösijoittajat ja kiinteistöjen omistajat.

Koko WasaGroup-konserni käytettävissä

WasaConin ja WasaGroup-konsernin suunnitteluosaamisen, teknisen osaamisen sekä materiaalien ja tuotantotapojen kustannustietouden yhdistäminen mahdollistaa tilaajan tarpeet täyttävät rakennushankkeet nopeasti, kustannustehokkaasti ja edullisesti.

Suunnittelemme hankkeet käyttäjän tarpeet huomioiden parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Pyrimme löytämään parhaat ja edulliset toteutustavat toiminnallisuuden ja investoinnin edullisuuden varmistamiseksi.

Kokonaisvaltaisen osaamisemme ansiosta pystymme toteuttamaan hankkeet nopealla aikataululla, jotta asiakkaamme voivat keskittää resurssinsa omaan toimintaansa ja saada uudet tilat tuotannon käyttöön nopeasti.

Rala-referenssilista

Tarvitsetko osaavaa rakentajaa? Lähetä tarjouspyyntö