Maanrakentaminen

WasaCon on toteuttanut suuren määrän erilaisia maanrakennusurakoita ja -töitä osana mittavia rakennusprojekteja.

WasaConin oma maanrakennusosaaminen varmistaa pysymisen tiukoissakin rakennusaikatauluissa. Suurimmat maanrakennuskohteet WasaCon toteuttaa yhteistyössä vahvan alihankintaverkoston kanssa.

Maanrakennuksessa WasaCon panostaa laajoja louhintatöitä vaativiin kohteisiin ja erikoiskohteisiin, joissa maan alle tulee paljon tekniikkaa.

Tällaisia kohteita ovat esimerkiksi maanalaiset pysäköintitilat teknisine laitteineen ja huoltoasemat, joissa on polttoaine- ja turvatekniikkaa useassa kerroksessa.

Rakennamme, korjaamme ja toteutamme muutostöitä myös piha-alueille ja liikennejärjestelyihin. Projektit voivat sisältää myös lisärakentamista.

Koko WasaGroup-konserni käytettävissä

WasaConin ja WasaGroup-konsernin suunnitteluosaamisen, teknisen osaamisen sekä materiaalien ja tuotantotapojen kustannustietouden yhdistäminen mahdollistaa tilaajan tarpeet täyttävät rakennushankkeet nopeasti, kustannustehokkaasti ja edullisesti.

Suunnittelemme hankkeet käyttäjän tarpeet huomioiden parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Pyrimme löytämään parhaat ja edulliset toteutustavat toiminnallisuuden ja investoinnin edullisuuden varmistamiseksi.

Kokonaisvaltaisen osaamisemme ansiosta pystymme toteuttamaan hankkeet nopealla aikataululla, jotta asiakkaamme voivat keskittää resurssinsa omaan toimintaansa ja saada uudet tilat tuotannon käyttöön nopeasti.

Tarvitsetko osaavaa rakentajaa? Lähetä tarjouspyyntö