Liiketilarakentaminen

WasaCon on historiansa aikana rakentanut lukuisia liike- ja toimitilakohteita. Rakennamme niin myymälöitä, tavarataloja kuin toimistorakennuksia ja muita toimitiloja.

WasaCon toteuttaa rakennusprojektit nopeasti, jotta asiakkaan investoinnit saadaan tuottavaan käyttöön mahdollisimman nopeasti. Tiukat aikataulut edellyttävät rakentajalta joustavuutta ja sujuvaa yhteistyötä asiakkaan ja projektiin osallistuvien toimittajien kanssa.

Pitkä ja monipuolinen kokemus

Liike- ja toimitilarakentamisessa hyödynnämme laajaa kokemustamme tarkoituksenmukaisten rakenteiden ja materiaalien löytämisessä. Panostamme rakennushankkeissa siihen, että asiakkaamme saa tarkoituksenmukaiset, toimivat ja laadukkaat tilat käyttöönsä nopeasti.

Asiakkaitamme

Olemme rakentaneet erikokoisia tavarataloja, myymälöitä, liikerakennuksia sekä toimistorakennuksia. Asiakkaitamme ovat mm. S-ryhmä, Kesko, Tokmanni, autoliikkeet, Würth, paikalliset yritykset sekä kiinteistösijoittajat ja kiinteistöjen omistajat.

Koko WasaGroup-konserni käytettävissä

WasaConin ja WasaGroup-konsernin suunnitteluosaamisen, teknisen osaamisen sekä materiaalien ja tuotantotapojen kustannustietouden yhdistäminen mahdollistaa tilaajan tarpeet täyttävät rakennushankkeet nopeasti, kustannustehokkaasti ja edullisesti.

Suunnittelemme hankkeet käyttäjän tarpeet huomioiden parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Pyrimme löytämään parhaat ja edulliset toteutustavat toiminnallisuuden ja investoinnin edullisuuden varmistamiseksi.

Kokonaisvaltaisen osaamisemme ansiosta pystymme toteuttamaan hankkeet nopealla aikataululla, jotta asiakkaamme voivat keskittää resurssinsa omaan toimintaansa ja saada uudet tilat tuotannon käyttöön nopeasti.

Rala-referenssilista

Tarvitsetko osaavaa rakentajaa? Lähetä tarjouspyyntö