Korjausrakentaminen

WasaConilla on pitkä kokemus haastavistakin korjaus-, saneeraus-, laajennus- ja lisärakentamisen kohteista.

Korjausrakentamisessa WasaCon osaa huomioida rakentamisen lisäksi myös tilojen käyttäjät korjausprojektin aikana. WasaCon on saneerannut paljon kouluja, päiväkoteja ja muita julkisia rakennuksia. Olemme toteuttaneet myös useita suojelukohteiden onnistuneita saneerauksia.

Korjaamalla pidennetään rakennuksen elinkaarta

Korjausurakat vaihtelevat täydellisistä peruskorjauksista putkisto- ja pintaremontteihin ja hissien jälkiasennuksiin. Perusparannuskohteet voivat käsittää myös LVIS-tekniikan ja sisäpintojen, kosteiden tilojen, julkisivujen ja piha-alueiden uusimisen.

Kokonaisvaltainen osaamisemme kiinteistöistä ja rakentamisesta mahdollistaa oikeiden asioiden korjaamisen oikealla tavalla. Haluamme tuottaa asiakkaillemme kustannustehokkaasti laatua myös välttämällä tarpeettomat korjaukset tai väärät korjausmenetelmät.

Korjausrakentamisessa WasaCon osaa huomioida rakentamisen lisäksi myös tilojen käyttäjät korjausprojektin aikana.

Laajennukset ja lisärakentaminen

Toteutamme paljon laajennuksia sekä lisä- ja täydennysrakennus projekteja. Osaamisemme avulla voimme suunnitella ja toteuttaa laajennukset vanhaa rakennuskantaa kunnioittaen. Osaamisemme mahdollistaa vanhojen ja uusien tilojen suunnittelun toimivaksi kokonaisuudeksi.

Lisärakentamisessa huomioimme myös tilojen käyttäjät rakennusprojektin aikana.

Tarvitsetko osaavaa rakentajaa? Lähetä tarjouspyyntö