Julkisivutyöt

WasaConilla on laaja kokemus kiinteistöjen julkisivutöistä.

WasaCon on toteuttanut suuren määrän haastavia ja mittavia julkisivusaneerauksia. Olemme kunnostaneet ja entisöineet myös lukuisia arvorakennuksia ja kirkkoja. Olemme toteuttaneet useita liiketilojen ja teollisuusrakennusten julkisivutöitä.

Julkisivukorjauksissa panostamme laadun lisäksi aikataulussa pysymiseen ja asiakkaamme huomioimiseen myös remontin aikana.

Kattavia julkisivusaneerauksia

Julkisivusaneeraukset voivat sisältää julkisivurappauksen, eristerappauksen tai perinteisen rappauksen korjaamisen, uusimisen tai vaihtamisen.

Julkisivusaneeraukset voivat sisältää myös muita rakennustöitä, kuten parvekekorjauksia, parvekkeiden asennuksia, hissien jälkiasennuksia tai muita vastaavia töitä.

Asiakkaitamme

Asiakkaitamme ovat asunto- ja kiinteistöyhtiöt, teollisuuslaitokset, tehtaat, seurakunnat, kunnat ja valtio sekä kiinteistösijoittajat ja kiinteistöjen omistajat.

Koko WasaGroup-konserni käytettävissä

WasaConin ja WasaGroup-konsernin suunnitteluosaamisen, teknisen osaamisen sekä materiaalien ja tuotantotapojen kustannustietouden yhdistäminen mahdollistaa tilaajan tarpeet täyttävät rakennushankkeet nopeasti, kustannustehokkaasti ja edullisesti.

Suunnittelemme hankkeet käyttäjän tarpeet huomioiden parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Pyrimme löytämään parhaat ja edulliset toteutustavat toiminnallisuuden varmistamiseksi ja investoinnin edullisuuden varmistamiseksi.

Kokonaisvaltaisen osaamisemme ansiosta pystymme toteuttamaan hankkeet nopealla aikataululla, jotta asiakkaamme voivat keskittää resurssinsa omaan toimintaansa ja saada uudet tilat tuotannon käyttöön nopeasti.

Tarvitsetko osaavaa rakentajaa? Lähetä tarjouspyyntö