Asuntorakentaminen

Toteutamme myös asuntokohteita. Olemme rakentaneet niin kerrostaloja kuin palveluasumiskohteita sekä toteuttaneet paljon erilaisia saneeraus- ja korjausprojekteja asuinrakennuksiin.

WasaCon toteuttaa myös asuntorakentamisen projekteja asiakkailleen.

Pitkä ja monipuolinen kokemus

Olemme rakentaneet useita asuntokohteita useille kiinteistösijoittajille ja kiinteistöjen omistajille. Lisäksi olemme toteuttaneet useampia asuntokohteita Vaasan asuntomessuilla.

Uudisrakentamisen lisäksi meillä on erittäin pitkä ja monipuolinen kokemus korjausrakentamisesta. Olemme toteuttaneet putkistosaneerauksia, julkisivusaneerauksia ja erilaisia muita peruskorjauksia erityyppisissä kohteissa.

Koko WasaGroup-konserni käytettävissä

WasaConin ja WasaGroup-konsernin suunnitteluosaamisen, teknisen osaamisen sekä materiaalien ja tuotantotapojen kustannustietouden yhdistäminen mahdollistaa tilaajan tarpeet täyttävät rakennushankkeet nopeasti, kustannustehokkaasti ja edullisesti.

Suunnittelemme hankkeet käyttäjän tarpeet huomioiden parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Pyrimme löytämään parhaat ja edulliset toteutustavat toiminnallisuuden ja investoinnin edullisuuden varmistamiseksi.

Kokonaisvaltaisen osaamisemme ansiosta pystymme toteuttamaan hankkeet nopealla aikataululla, jotta asiakkaamme voivat keskittää resurssinsa omaan toimintaansa ja saada uudet tilat tuotannon käyttöön nopeasti.

Toimialueena koko Suomi

Toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella.

Tarvitsetko osaavaa rakentajaa? Lähetä tarjouspyyntö