Stock Office, Vaasa

WasaCon toteuttaa Vaasaan Vikbyn alueelle modernin Stock Office -kiinteistön, joka on Suomessa ensimmäinen laatuaan. Stock Offce tarjoaa yritykselle tehokkaan tavan harjoittaa liiketoimintaa. Stock Officella yritys saa myymälä-, varasto- ja toimistotilat saman katon alta.

Rakennustyöt alkavat:

Syksy 2023

Valmistuminen:

Kevät 2024

Kiinteistön koko:

3 000 brm2

Sijainti:

Vaasa, Vikby (Mustasaari)

Tehokkaasti kolme tilaa yhdessä

Tilat soveltuvat hyvin esim. verkkokaupoille, tukkumyymälöille, LVI-liikkeille, rengasliikkeille, rakennusliikkeille, eri alojen alihankintayrityksille jne.

 

Yrityksen tarpeisiin muokkautuvat tilaratkaisut

Tilaratkaisuja on mahdollisuus räätälöidä yrityksen tarpeiden mukaisesti. Esim. kaksi vierekkäistä tilaa voidaan tarpeen vaatiessa yhdistää. Yritys voi hyödyntää tiloja esim. toimistona, myymälänä, asiakaspalvelupisteenä, show roomina ja varastona.

Kiinteistön kokonaispinta-ala on 3 000 brm2 ja kiinteistö jakaantuu 12 erilliseen blokkiin. Kiinteistössä on kaksi kerrosta. Kunkin blokin 1. kerroksessa sijaitsevat varasto (142,5 m2) ja myymälätilat (39,5 m2). Yläkerrassa parvella on toimistotilat (44 m2). Lisäksi blokista löytyy pieni keittiö sekä vessa- ja suihkutilat.

Tilat (blokit) on suunniteltu tehokkaasti (ei hukkaneliöitä) ja käytännöllisiksi.

Kiinteistön suunnittelussa on pidetty huolta siitä, että logistiset yhteydet tiloihin ovat erinomaiset. Tavarat voidaan purkaa ja/tai lastata varaston nosto-ovelta suoraan autoon / autosta. Varaston vapaa korkeus on 6-6,8 m.

Pysäköintipaikkoja on suunniteltu riittävästi.

 

 

Energiatehokkaita ja vastuullisia ratkaisuja

Kiinteistön lämmitys tapahtuu energiatehokkaasti maalämmöllä ja kiinteistön katolle tulevat aurinkopaneelit. Kiinteistöön tulee koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla.

Stock Office -tilaratkaisulla yritys säästää myös logistiikkakustannuksissa sekä toimii vastuullisemmin, kun kuljetukset varaston ja kaupan välillä jäävät pois.

Yrityksen brändi hyvin esillä

Kiinteistöön tulee näyttävä ja houkutteleva julkisivu, johon yritys saa oman logonsa valomainoksena hyvin näkyville. Lisäksi yritys voi brändätä sisätilat haluamallaan tavalla.

 

Kustannustehokkaat tilaratkaisut yrityksellesi erinomaisella sijainnilla

Sijainti

Hyvien yhteyksien äärellä

Kiinteistö sijoittuu kehittyvälle Vikbyn alueelle Kyykäärmeentien ja -polun kulmaukseen.

Etäisyydet:

  • GigaVaasan alue 3 km
  • Lentokenttä 5 km
  • E12-moottoritie 1 km
  • Vaasan keskusta 10 km
  • Vaasan satama 15 km

Välillä Vaasa-Laihia liikennöi yli 10 000 ajoneuvoa vuorokaudessa.

Tilat ovat ennakkomarkkinoinnissa – varaa nopeasti yrityksellesi modernit ja tyylikkäät toimitilat

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!