WasaCon Kokkola Oy

WasaCon Kokkola Oy on vuonna 2013 perustettu yksityinen rakennusliike.

Toimimme Keski-Pohjanmaan ja Kalajokilaakson maakuntien alueella.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
WasaCon Kokkola Oy kuuluu WasaGroup-konserniin. Yhtiön toimitusjohtajana ja yrittäjänä toimii pitkän rakennusalan kokemuksen omaava Håkan Nyman.

Yhtiön nuoresta iästä huolimatta se on täynnä rakentamisen osaamista, koska henkilöstö koostuu rautaisista rakennusalan ammattilaisista, joilla on vuosien kokemus niin teollisuus-, liiketila-, asunto- ja saneerauspuolelta.

WasaCon Kokkola Oy on sitoutunut toimintansa jatkuvaan kehittämiseen alan uusimpia menetelmiä hyödyntäen. WasaCon Kokkola Oy on sitoutunut hoitamaan tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteensa.

luotettavakumppani

WasaCon Kokkola Oy on osa WasaGroup-konsernia, minkä ansiosta WasaCon Kokkola voi tarjota ensiluokkaista laatua erilaisten rakennus- ja kiinteistöprojektien jokaiseen vaiheeseen. Konsernin muita tytäryhtiöitä ovat rakennuskoneiden vuokraukseen ja tuotannon tukipalveluihin erikoistunut WasaTrade Oy, suunnittelutoimisto WasaPlan Oy sekä teräsrakentamisen osaaja WasaSteel Oy.

Avoimet työpaikat

WasaGroup-yhtiöt etsivät jatkuvasti osaavia ja innokkaita kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaisia liittymään joukkoomme vahvistamaan kasvuamme. Tarjoamme monipuolisia, mielenkiintoisia ja vastuullisia työtehtäviä kiinteistö- ja rakennusalan näköalapaikalla innostuneessa työyhteisössämme.

Katso työpaikat konsernin emoyhtiön sivulta